021-871-103 Pon - Pet 07:00 - 15:00 DUNAVSKA BB BEOČIN, 21300
SIGURNA INVESTICIJA
ZA VAŠU BUDUĆNOST
KOMPLETNE KATALOGE PROIZVODNOG PROGRAMA
MOŽETE PREUZETI NA POSEBNOJ STRANICI.
PREUZMI

Betonska galanterija

Betonska galanterija

Proizvodnja betonske galanterije

„DAK ” Beočin, na najsavremeniji način, u svom proizvodnom pogonu, proizvodi vibro-presovanu betonsku galanteriju za popločavanje staza, parkirališta, dvorišta, bašta, prostora oko bazena, trotoara, obala i drugih površina za uređenje. Raznovrsnost oblika i boja i mogućnost kombinovanja obezbeđuju širok spektar upotrebe u različitim životnim okruženjima.

Vibro-presovani betonski elementi izrađuju se od dvofrakcijskog, polusuvog betona, kombinacijom pritiska i vibracije na mašini “ZENITH” 940S. Kapacitet proizvodnje je oko 250 m2 ploča u zavisnosti od vrste proizvoda u jednoj smeni ili oko 800 m ivičnjaka, zavisno od dimenzija. Nakon izrade elementi se mogu ugraditi posle 5-7 dana. Naša betonska galanterija je vrhunskog kvaliteta. U proizvodnji se koriste najkvalitetnije komponente.

Prednost površina obloženih našim pločama su izdžljivost na pritisak tereta, lep dizajn, otporne su na ekstremne atmosferske uticaje (sneg, mraz, kiša), ne kližu se, a u slučaju potrebe veoma se lako podižu i ponovo postavljaju. Po želji naručioca ploče se proizvode u najrazličitijim bojama.

Naši proizvodi našli su svoje mesto u parternom uređenju mnogih gradova i mesta u Srbiji (Novi Sad, Beograd, Apatin, Ruma, Šabac, Subotica i dr.).

Kontrolu kvaliteta naših proizvoda vrši “Institut za ispitivanje materijala—IMS” Beograd.