021-871-103 Pon - Pet 07:00 - 15:00 DUNAVSKA BB BEOČIN, 21300
SIGURNA INVESTICIJA
ZA VAŠU BUDUĆNOST
KOMPLETNE KATALOGE PROIZVODNOG PROGRAMA
MOŽETE PREUZETI NA POSEBNOJ STRANICI.
PREUZMI

Beton

Beton

Proizvodnja betona

Svež beton je homogena smeša frakcije (separisanog šljunka), cementa, vode i po potrebi određenih aditiva-dodataka (za vodonepropustnost, za ubrzavanje-usporavanje vezivanja, za plastičnost-bolju ugradnju, za betoniranje na niskim temeperaturama i sl.).

Svi materijali koje koristimo u proizvodnji betona su ispitani od strane ’’Instituta za ispitivanje materijala-IMS’’, Beograd.

U procesu proizvodnje betona koristimo cement ’’Lafarge-BFC’’ Beočin, oznake CEM II / A-M (S-L) 42.5 R. Svakodnevno kontrolišemo kvalitet i vlažnost frakcije prosejavanjem, sušenjem i merenjem vlažnosti. Za sve aditive koje koristimo imamo rezultate predhodnih proba.

U tri fabrike betona, od kojih su dve nasavremenije u Srbiji, u svom procesu rada pružaju mnogobrojne vidove kontrole i sa tim u vezi postiže se ujednačen kvalitet betonske smeše.

Naš vozni park za transport svežeg betona se sastoji od nasavremenijih vozila (radnih mašina) u oblasti transporta betona. Zapreminska nosivost naših miksera je maksimalno prilagodjena brzom i kvalitetnom transportu velikih količina betona za srednja i velika gradilišta, gde je primarna brzina dotoka svežeg betona.

Važniji objekti za koje smo vršili isporuku betona:

  • ’Most Slobode’’ u Novom Sadu,
  • Autoput E-75,
  • Silos klinkera ’’Lafarge-BFC’’ Beočin,
  • ’’Merkator Centar’’ u Novom Sadu,
  • ’’Merkur’’’u Novom Sadu